Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

404 - Blog törölve!

2011.06.23. 06:36 Szűcskoppány

Csak nem félnek az igazságtól? Attól, hogy tételesen fejükre olvassák bűneiket?!

..."Mi soha nem leszünk hontalanok, legfeljebb hajléktalanok egy ideig..."


Miután a pont egy évvel ezelőtt 4 gyermekével kilakoltatott édesanya a szomorú évfodulóra emlékező cikkét megírta, és az megjelent az interneten; "Memento Mori! – A kilakoltatások már a Népirtás kategóriájába tartoznak" - címmel, még azon a napon e-mail postafiókja, valamint mindkét blogja törlésre került.

Kész. 404-es kód! Blog törölve. Ennyire fél tőle a hatalom. Ám, s talán éppen ezért úgy döntött; tovább ír, ha már így az elevenükbe talált, és folytatja az előző cikket. Folytatja a cionista hatalom bűneinek a fejükre olvasását, már csak a rend kedvéért is.

Mely bűnök nem maradnak büntetlenek, s a változások utáni elszámoltatáskor a bűnösöknek felelni kell minden magyar kilakoltatásáért, elpusztításáért, kifosztásáért.

Tauzin Krisztina:

MEMENTO MORI II. rész

Tegnap volt a családunk anyagi kivégzésének első évfordulója... Ám mi szerencsére túléltük a teljes kisemmizést!

Bár elvették mindenünket, nem véletlenül írom ezt, hiszen csak azt hozhattuk el, ami rajtunk volt... A házunkban maradtak az emlékeink, képek, melyek idegen számára semmit nem jelentenek... a szeretteink apró kis dolgai... AZ ÉLETÜNK!

Tegnap írtam egy kis cikket a blogomra, melynek "Második Palesztina" volt a címe... Miért csak volt? Azért, mert egyszerűen kitörölték, megsemmisítették. A másik, a "Hontalan Édesanya" címmel jelzett blogommal együtt. Szerintük olyan veszélyes vagyok, hogy a demokráciához méltón ki lehet törölni minden személyes dolgunkat, mind a blogokat, mind pedig a személyes postafiókunkat is! Megsemmisítték a diktatúra talpnyalói mindazt a felületet, ahol világba kiálthattam meghurcoltatásunkat, mindazt, amit tettek és tesznek velünk!

Azt gondoljátok, hogy mindent megtehettek velünk! Óriási tévedésben vagytok! Mert mi mégsem leszünk soha hontalanok, legfeljebb hajléktalanok - egy ideig.

Részemről elég régóta "üldözött" vagyok a családommal együtt, mert már a 90-es évek végén elkezdtétek a családi birtokunk megszerzésére tett lépéseket... Csak akkor még élt az Édesapám!

Aztán a jól bevált becserkészéssel (kell -e mondanom kik is, éppen az APEH), mint ahogyan minden vállalkozót kisemmiztetek, így engem is sikerült elkaszálnotok! Ügyes húzás volt! 2003 óta nyúztatok, azóta futom a köreimet a hivatalaitokban, a minisztériumaitokban és az összes olyan "intézménynél", akik arra lennének hivatottak, hogy az állampolgárok jogait képviseljék, netán megvédjék!

Képviselitek is, csak nem a mi jogainkat, hiszen nálatok más "néven" vagyunk számon tartva már jó ideje... A törvény betartatása felénk kőkeményen, vasfegyelemmel működik... de az csak ránk érvényes!

Tirátok azonban nem. Ti ezen törvények felett álltok, s úgy gondoljátok, azt csináltok, amit akartok. (Hozzáteszem csendben: már csak egy ideig!)

Nem vagytok mások, mint a Sátán képviselői. Ti mind, akik ott vagytok a vezetői posztokon és belőlünk élősködtök! És kisemmiztek mindenkit, elveszitek értékeinket, amikre szemet vetetettek. Mert megtehetitek... Most még!

MEMENTO MORI:

Igen, emlékezzünk azokra az egykor becsületesen élő és dolgozó emberekre, akiknek valamikor volt otthonuk, de a hatalom anyagilag kivégezte őket. Akik bizony sokan és egyre többen élnek már kényszeralbérletben, átmeneti szállásokon és az utcán, vagy rejtett erdei táborokban... pedig valamikor ők is egy boldog családba tartoztak!

De azokat az idős embereket se felejtsük el, akikre nektek már nincs szükségetek, pedig ők építették fel az országot romjaiból, és ezt ti mind elherdáltátok...

És azokat a gyermekeket se felejtsük el, akiket elragadtatok a családjaiktól... Mert ilyen is megtörtént, nem is kevés esetben.

És Memento Mori azoknak, akik végső elkeseredésükben önként vetnek véget az életüknek, mert úgy érzik, számukra nincs tovább... Otthon nélkül, pénz nélkül, munka nélkül, gyerekeiktől elszakítva, lassú kínhalálra itélve a fagyos utcán... - ezt nem vállalták...

Hány millió ember élete szárad a kezeteken? Mi ez, ha nem Népirtás?

Nos tehát, azt ami kiverte nálatok a biztosítékot, újra leírom, hogy szembesüljetek vele, s szembesüljön mindenki, aki még mindig nem érti, hogy miről van szó:

BTK 155§ szerint minősülő NÉPIRTÁS!

1978. évi LXXVII tv.

Népirtás:

155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából

a) a csoport tagjait megöli,

b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,

c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,

d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,

e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,

Bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő...

A fenti tényállás szerint, ha bárki bárkit CSAK az etnikai hovatartozása okán gyilkol meg – akár csak EGYETLEN tagját az adott etnikai csoportnak –, már önmagában népirtás a hatályos BTK szerint.

Emlékezz a halálra! Minden nap és minden órában!

***

A Szabad Riport megjegyzése:

Bizony sokan nyafogtak eddig; túlzás Tauzin Krisztina megfogalmazása, hogy a kilakoltatásokkal a cionista hatalom lényegében kivégzi a családokat. Pedig így van. Pontosabban ezzel fejezi be a kivégzésüket.

A fanyalgóknak és nyafogóknak, akiknek még nem volt részük ebben - ámde valószínűleg majd csak lesz, hisz előbb-utóbb mindenkire sor kerül -, ezeknek az embereknek egy Shakespeare idézettel üzenünk:

"Életemet veszed, ha elveszel mindent, amiből élhetek!" - Mondja Shylock, a zsidó uzsorás Shakespeare Velencei kalmárjában, a Dózse bírósága előtt, mikor felelősségre vonják azért, hogy uzsorazálogként az adós teste húsának egy darabját követelte.

Tauzin Krisztinától a hatalomnak az évek óta tartó vegzálása, az Adóhivatal örökös zaklatása lényegében elvette a munkáját, annyira ellehetetlenítette. Ebből az adóhivatali zaklatásból menekülni akarván keletkezett a banki tartozás, amit az ellehetetlenített család már nem tudott fizetni. Így a bank, az adós testének húsát követelve elvette a négy gyermekes család otthonát, és erőszakkal lakoltatták ki őket a Készenléti rendőrség egységeinek bevetésével.

Fanyalogni persze lehet. Nyafogni is. A tény attól még tény marad: Itt előre megfontolt szándékkal nemzetgyilkosság történik. Népirtás. Célzottan a magyar nemzethez tartozók kiirtása, a országot teljesen meghódítani szándékozók és kollaboránsaik által.

Akkor nézzük csak még egyszer magának a zsidó uzsorásnak a szavait:

"Életemet veszed, ha elveszel mindent, amiből élhetek!" - Magyarországon az utóbbi húsz évben megszüntették a munkalehetőségeket, az embereket anyagilag ellehetetlenítették, és most éppen a földjeiket, az élelmiszerüket, a vizüket és az otthonaikat veszik el. Mi a nemzetgyilkosság és a népirtás, ha nem ez?

Ám ezek a bűnök nem maradnak büntetlenek. A változások utáni elszámoltatáskor a bűnösöknek felelni kell minden magyar kilakoltatásáért, elpusztításáért és kifosztásáért.
Éspedig az előre megfontolt szándékból, aljas anyagi haszonszerzés céljából elkövetett Népirtás bűntettében.

Szabad Riport Tudósító Iroda

 

Forrás : Jövőnk.info

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr483007671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása