Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

ÁVH újra, nektek...

2011.06.29. 16:45 Szűcskoppány


Jöhetnek a pofonok, és egyéb vallató eszközök... ÁVH? Kezdem úgy látni hogy alakul szépen az a császárság.

Hétfőn megszavazta az országgyűlés a büntetőeljárási törvény módosítását. A változtatás szerint a kiemelt ügyek gyanúsítottjai az ügy egyedi körülményei alapján ügyészi döntés szerint nem érintkezhetnek védőjükkel. Az ügyvéd a kihallgatáson sem lehet jelen – tehát a hatóság szabadon vallathat, jogi képviselő, szemtanú jelenléte nélkül.

A kiemelt ügyekben az eddigi 72 órás őrizetbe vétel 120 órára módosul. A kiemelt ügyek körét kibővítették. A hivatali visszaélés és a közélet tisztasága elleni bűncselekmények mellett ide tartoznak majd az el nem évülő bűncselekmények, a háborús bűntettek, emberiség elleni bűncselekmények, az emberölés és az emberrablás minősített esetei, valamint a terrorcselekmények és a bűnszervezetben való részvétel.
 

Liberális alapállású diktátorainkat ismerve a módosítás fő célja nyilván nem az ’56-os háborús bűnösök, az abortuszt népszokássá tévők, a kábítószer terjesztők, a lánykereskedő maffiák, a lakosságot terrorizáló vagy éppen fegyveres cigánymaffiák elleni fellépés.

A jogfosztott kényszervallatás előkészítése az elnyomó diktatúra védelmében történt. Célpontjai a szakma és igazság hű szakszervezeti vezetők, a majd dezertőrnek minősülő, népüket elárulni nem hajlandó rendőrök és az ellenálló hazafiak, szerveződő népképviselők lesznek.

Guantánamo felé…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr983025013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása