Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

Ha gyenge vagy,mutass erőt,ha erős vagy,mutass gyengeséget!-???

2011.07.02. 09:28 Szűcskoppány

 Kénytelen vagyok az időjárási hatásokkal kezdeni a mai naplót.Megszokhattátok már,hogy nem írkálunk mindennap sok-sok cikket,ennek oka rém egyszerű,nem célunk mindenféle olyan dologgal megtölteni a felületet,amit egyébként mindenki tud,mivel egyre többen néznek a Tv készülékek mögé,és szavahihető hírportálokon keresztül tájékozódnak a napi politikai,vagy gazdasági eseményekről.

Szóval az időjárás.Megkezdődött egyre több felé az étkezési búzák betakarítása,és bizony igen jó eredmények várhatóak mind mennyiségben,mint minőségben.De hirtelen jött ez a sok eső,és bizony ha kivégzőink úgy akarják,a jó termésből hamar még takarmánynak való is nehezen takarítható be.Az idei év termései bizony nagyon fontosak,mert ez az utolsó év,mikor jó termést lehet begyűjteni,és ésszerűen raktározni!Ami innentől következik,az a megújulás időszaka lesz,és nagyon fontos,hogy az emberek pontos képet kapjanak arról,kik,és milyen akaratok érvényesülnek a jövőben.

A nyugati világ- pénzpolitikára épülő,- embernyomorító időszaka a végét járja,elemzőink,és egyéb szakrális vonalon tevékenykedők szerint is maximum 1.5 hónap van hátra a teljes összeomlástól,és mint az ilyen rendkívüli helyzetet bizony kezelni,és levezényelni tudni kell!

Orbán tovább nyúzza a lakosságot,már szinte nincs is olyan réteg,vagy erőforrás,amibe ne nyúlna bele,csak azért,hogy hatalmát,és gazdái hatalmát megtartsa,megerősítse.Ámokfutás ez amit végez,és talpnyalói az idiótizmustól megrészegülve vakon követik a zsíros konc reményében.

Feje tetejére állt a világ,benne Magyarország,és ezt kihasználva egyes radikális szervezetek,erő fitogtatással próbálják a maguk malmára hajtani a vizet,néhány esetben,pedig becsapva a tagságot,egy olyan árulásra készülnek,amit még most a tagság el sem mer képzelni!

Egyesek odáig fajulnak,hogy más szervezetek címereit,kitűzőit használva próbáljk lejáratni az adott  szervezetet,hiteltelenné,és jelentéktelenné téve ezzel mind azt a munkát,amit eddig végeztek!Attól sem riadnak vissza,hogy olyasmit hazudnak,hogy egyik-másik csoport,az ő tagságukhoz tartozik,és ezzel megin csak becsapják a tenni akaró,de ahhoz a szervezethez,még csak véletlenül sem csatlakozni akaró embereket.

Mi a magunk részéről elmondhatjuk,hogy sem szervezetileg,sem irányításilag,nem tartozunk egyik szervezethez sem,és a jövőben sem fogunk!A mi utunk a Szent Korona útja,minden áldozatával,és a vele járó nehézségeivel,és semmiért,és senkiért nem mondunk le erről, a Teremtő Öregisten által,a magyarságra testált kötelességről,és jogról!!Mi mindannyian tudjuk,hogy csak egy igaz út létezik,mégpedig az Isten útja,és csak egy felsőbbséget fogadunk el itt a Földön,a Magyar Szent Koronát! Aki rólunk mást állít,az hazudik,és a Teremtő Isten legyen hozzá irgalmas,mert mi nem leszünk!

A Magyar  Nemzetőrség, mint a nevében is benne van,a nemzet őrei,még akkor is,ha ezt a szó használatot,egyes politikai erők annyiszor lejáratták,és" magánhadseregeket"létrehozva,teszik érdemtelenné,és hiteltelenné azokat az embereket,akik a Nemzet melletti őrállásra Isten által hivatottak !

A munka folyik,mind ennek ellenére csupán annyi a külömbség a többivel szemben,hogy nem használunk sípot,dobot,és nádi hegedűt,felkészültségünk,és eredményeink nyilvánosságra hozatalához!

A mi munkánkat a Teremtő ismeri,és amikor jónak látja,áldását is adja rá!

Egy idézettel fejezem be a mai naplót:

 

" Ha irányítani akarsz, jellemződ legyen határozottság, 
de légy egyben visszafogott! Képességeidet felismerik,
és érvényesülsz!"
Ji Csing

forrás : Szent László Zászlóalj

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr343032018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása