Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

Induljon a banzáj! Essen szét a ház!

2011.08.01. 21:52 Szűcskoppány

Hosszú kihagyást követően jelentkezünk. Ennek elsősorban az az igen egyszerű oka van, hogy a tettek mezején nehéz a billentyűkre koncentrálni.

Mai szösszenetünkben szemezgetünk a nép véleményéből, természetesen név, és forrás megjelölés nélkül, de ha utólag bárki felismerné önnön szüleményét, és hajlandóságot mutat rá, nyugodtan jelezze hogy tőle származik a szöveg.

A gondola.hu a ma már megszokottnak nevezhető belemagyarázó kapmányban részességet vállaló cikkével remekül besorolta magát a megfelelő listára.

" Mit árul el a norvég merénylő arca?

Anders Behring Breivik rendkívül széles és különlegesen egyenletes hajvonallal rendelkezik, ami gyakran utal lázadó hajlamra, és egyben annak nagyon erős elfojtására is, legalábbis, ami a gyermekkort illeti (kb. 14-15 éves korig). Ez a fajta hajvonal azt is jelzi, hogy fenti életkorig az illető igen rosszul érezhette magát, ami a neveltetését illeti. Ennek alapján Breivik valószínűleg magában lázadt..."

stb stb bla bla bla... akit érdekel olvassa el.

gondola.hu/cikkek/77319#.TjW6LMf53JA.facebook
 

A cikket elolvasva a zombikórban tartó média tipikus fogása hogy még a nagylábujjkörmébe is melemagyarázzák, hogy terrorista jellem... Nevetséges. Tipikus húzások, mikor ilyen tudományos módon megmagyarázzák hogy a piros az valójában fekete. Még esetleg mellé tesznek egy Doktor előnevű ismeretlen valakit, és máris kész a köznép számára totálisan emészthető, zabálandó sztori. Minden infó amit az egyszerű ember maga nem tud ellenőrízni, megbízhatatlan!

A döglődő hernyó utolsó rángásait idézi ahogyan a média ráugrott az ügyre, és ostobaságokat egymásra halmozva vegyítik az előre lebeszélt történetet a szivárgó zagyvaságokkal, melyek folyamatos ellentmondásba ütköznek. Ez már kérem szépen a kapkodás komoly nyomait hagyja hátra a szűk nemzeti értelmiség orra alatt. Míg renszeresen Anders Behring Breivik személyének szapulása körül repkednek a legyek,
a zsorigó a következő címmel publikál:
Összehangolták a Norvégiát megrázó merényleteket a rendőrség szerint.
Most akkor kik hangolták össze? Anders Behring Breivik, és Anders Behring Breivik?

Felteszem a kérdést, a két "terrorcselekmény" folyamán hány zsidó vesztette életét?
Ha feltételezzük, hogy a média mondanivalója, az Anders személyét, beállítottságát illető elemzés helyes, és valóban egy szélsőjobboldali, nemzeti beállítottságú személy, aki ne feledjük, hogy tőzsgyökeres norvég, akit elmondása szerint tetteire a hibás, rossz rendszer késztetett, továbbá figyelembe vesszük azt a nyilvános adatot, mely szerint Anders igen tájékozott, alapos, elemző típusú, és igen jó értelmi képességű ember volt, aligha fogható egy ilyen emberre egy eszét vesztett örjöngés, ráadásul totálisan ártatlan, sem a rendszerhez, sem a háttérhatalomhoz nem köthető személyek lemészárlása. A kormány elleni merénylet még csak-csak belemagyarázható volna, bár ez a mítosz sem állja meg a helyét, ha átgondoljuk, mennyi esélye lett volna egy magányos őrültnek bombát csempészni az osloi kormányzati negyedbe. Pláne nem készít bombát, tervez meg egy merényletet és halyt végre teljes precízitással egy ember hirtelen felindulásból. Úgyhogy kedves, mélyen tisztelt profi publicisták! Kapjátok be!

Amikor az interneten kutakodók munkálkodásának eredményeként nyilvánvalóvá vált, hogy az oslói tömeggyilkos cionista beállítottságú szabadkőműves, a személye azonnal a háttérbe került, de a hazafiak elleni fellépést és a fegyvertartást korlátozó követelést tudathasadásos módon tovább hangoztatják.

jovonk.info/2011/07/28/osloi-uzenet

Más

 

Felháborító, hogy Magyarországon nagyobb hatáskört adtak az önálló bírósági végrehajtónak, mint amivel a Köztársasági Elnök, vagy a Belügyminiszter rendelkezik. Bármit megtehetnek, bárkit öngyilkosságba kergethetnek. Zaklathatnak büntetlenül. Nincs ügyészség, nincs bíróság, aki elítélje őket, inkább anyatigrisként védik őket.NEM SZÁMÍT AZ SEM, HA VÉGSŐ ELKESEREDÉSÉBEN Erkélyére akasztotta fel magát Szomszédai fedezték fel pénteken hajnalban azt a 60 éves férfit, aki Tanácsköztársaság téri első emeleti bérlakásának erkélyére akasztotta fel magát Dombóváron. Az öngyilkosság okáról egyelőre csak találgatások láttak napvilágot: valószínűleg a közüzemi tartozások miatt rá váró kilakoltatás miatt választotta ezt a módját a nyomasztó gondoktól való megszabadulásnak.

www.jovonk.info/2011/08/01/erkelyere-akasztotta-fel-magat

Hogy erről egy szót sem hallunk a médiában? Ugyan ki csodálkozik még ezen? Jah? Elfelejtettem, hogy bizony igen sokan. Továbbmegyek, az a nagy és dicső Magyar nép nem is fogadja el hihető eseménynek, még azt sem ami az orra előtt történik, ha az eseményt nem mondja be a teli vízió, ami teli van mindenféle vízióval.

A sajtót a hatalmi elit szponzorálja anyagilag, legyen az akármilyen "közszolgálati" média. Ha valahol olyan dolog jelenne meg, ami ezt az elitet sérti, akkor azt a médiát egyszerűen anyagilag ellehetetlenítik. Annyi a szabadság jár egy cégnek, vagy magánszemélynek, amennyit meg tud venni. Ez a piacdemokrácia... a sajtó meg a piaci légy.

Sokat olvasgatom Tauzin Krisztina kommenteit, bejegyzéseit. Elképedek, csodálatra késztet az az erő ami ebből a nőből fakad. Példaként szolgáljon minden Magyar lánynak, nőnek és asszonynak!

Egy másfajta csodálatra viszont az a, ma már egyértelműen végtelenített ostobaság késztet, amit kénytelen vagyok ma már elengedni a fülem mellett. A napokban fültanúja voltam két nőnemű egyén társalgásának, melyben éppen egy szennylapban található hitelreklám szerepelt a maga előnyös és FIX törlesztőrészletével. Be kell vallanom hogy egy pillanatra megrémültem. Van még ilyen? És bizony van. Ahogyan arra Krisztina is felhívta a figyelmünket a pofátlanság nem ismer határokat, ahogyan az az ostobaság sem, aminek köszönhetően ez a pofátlanság fennakadás nélkül célba talál. De ez koránt sem jelent problémát. Igen. Ma kedves polgár neked erre van szükséged. Ennek az országnak, ennek a nemzetnek arra van szüksége, hogy titeket kilakoltassanak, éheztessenek, vegyék el mindeneteket, az utolsó zsíros kenyérig. És igen! Lakoltassanak ki! Kívánom, mert tudom, hogy évek multán azok az emberek, akiket ma kilakoltatnak, büszkék lesznek majd magukra, és mellveregetve mondják majd, - Igen. Én kiálltam - .

Persze hogy kiálltál mert nem volt vesztenivalód. Nem is fognak már emlékezni arra, hogy mennyire bárgyú, ostoba és vak robotokként élték, vagyis inkább halták az életüket. Szelekció! Igen erre van szüksége a nemzetnek. Sok tíz, és sok száz év alatt felhalmozódott idiotizmustól kell megszabadulnia a nemzetnek. Nevezhetjük akár próbának is. Aki fennakadt arra a későbbiekben nem lesz szükség, és ezt velem együtt sokan, egyre többen tudják jól. Nem a gyűlölet, nem a lenézés beszél most belőlem, hanem egyszerű logika. A szép az egészben, és bizonyára gyönyörködtető is cionista barátink számára, hogy ma ezek az emberek önnön életüknek, bocsánat, önnön, és casládjuk, gyermekeik életére vetnek keresztet a fogyasztási kultúrájukkal, és azzal az életmóddal amit képviselnek. A hab a tortán hogy még fizetnek is érte.

 

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr333118348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása