Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

A Gárda Szövetség visszautasította a Jobbik álságos "meghívóját"

2011.06.29. 17:02 Szűcskoppány

Ez már valami. Látják a kedves jobbikos elvtársak, így kell igazi véleményt nyilvánítani. Nem bohócot csinálva magunkból hangos bemondóval a parlamentben, mint valami tízen éves kölyök, feltűnési viszketegségtől, és duzzogó lázongástól fűtve. A kicsi Novák azért kitett magáért és jól oda mondta a hisztijét, ami lényegében teljesen személyes problémáiból robbant ki, és koránt sem érintette a nemzet bármiféle ügyét. Node sebaj. Figyelmetek most a GSZ felé fordítsátok! Tisztán láthattuk hogy a Kiss Robi nevével pöcsételt levél felsőbb utasításra, a szokásos megvezető, a jó emberek lelkére hatni próbáló csalogatás volt. Mint legyeknek a budilámpa. Talán most elvált a sötét a fénytől? Ha ébredetteket keresünk, talán a GSZ-ben lelhetünk valamire? Ne kérdezzétek. Én nagyon úgy érzem hogy igen. Ezek az emberek annak idején egy jó ügyért, szívvel léptek be a Magyar Gárdába. Feltételezem, hogy akik erre képesek voltak azok többet értettek a semminél, szóval nem -5 ről indulnak.

Adjon az Isten!

A Gárda Szövetség jelen pillanatban nem kíván újra Kiss Róbert testvére lenni, ezért a következőket kívánja nyilvánosságra hozni: A GSz tagszervezetei annak ellenére részt vettek volna a rendezvényen, hogy valóban ismerik a felhívás íróját és azt is tudják, mit tett.

A felhívás második része enyhén szólva sem a közös megemlékezésről szól, hanem leárulózza azokat, akik a különböző Gárdák összefogását már megvalósították, a pártfüggetlenség szem előtt tartásával. Egyébként is furcsa az „áruló” szót olyan ember tollából olvasni, aki hátat fordított annak a szervezetnek, amelynek egykor megbecsült vezetője volt és a hátat fordítás óta kizárólag a megmaradt egység megbontását tekinti a fő feladatának.

És most nézzünk néhány tényt, aminek ismeretében talán nem meglepő, hogy a Gárda Szövetség nem kíván részt venni a Kiss Róbert nevével fémjelzett rendezvényen: Az MNG vezetője az elmúlt héten felvette a kapcsolatot a Jobbik vezetőségének egyik tagjával a Bajtársiasság Napjával kapcsolatban. Tette ezt azért, mert úgy gondolta, hogy erre a napra közösen illene megemlékezni. A beszélgetésen megkérdezte, hogy tervez-e a Jobbik valamilyen megemlékezést, mert ha nem, akkor a GSz szervez egy rendezvényt, de nem szeretne az események elébe menni, nem akar „rászervezni” egy másik rendezvényt a Jobbikéra. Azt a tájékoztatást kapta, hogy valami már van kialakulóban, de konkrét dátum még nincs. Az MNG vezetője ígéretet kapott arra nézve, hogy a pontos dátumról értesítést kap. Ám az értesítés a napok múlásával, az ezt kérő sms és e-mail elküldésével sem érkezett meg. Helyette viszont „megérkezett” ez a meghívó a nemzeti oldalakra vasárnap. Aztán ma délelőtt 10 óra tájban az értesítés is befutott a Jobbik részéről, hogy akkor pontosan mikor.

Kiss Róbert részéről már megszoktuk a sajátos kirohanásokat a GSz és főképp az MNG ellen, de sajnálatosnak tartjuk azt, hogy a meghívó plakátja olyan emberek nevét is tartalmazza felszólalóként, akiktől eddig folyamatosan az egység megteremtésének fontosságát hallhattuk, függetlenül attól, hogy az egységet a részünkről a Gárda Szövetség létrehozásakor, tavaly decemberben már megalkottuk. Mint azt már sokszor leírtuk, ebbe az egységbe az Új Magyar Gárdát is hívtuk már nem egyszer, de a válasz mindig elutasító volt részükről. Akkor talán jogos a kérdés: ki nem akar egységet? A válasz nem igényel túl sok gondolkodást. A nemleges válaszok és a „leárulózás” ellenére a kapu még mindig nyitva, mert hisszük, hogy azoknak a gárdista testvéreinknek is kinyílik egyszer a szemük, akiket az Új Magyar Gárda rehabilitációjának hamis híresztelésével és az oroszlános mellény viselhetőségének hamis ígéretével csábítottak el tőlünk.

Részünkről továbbra sem az ellenségeskedést tekintjük fő célunknak, mivel ellenségünk van épp elég. Továbbra is részt veszünk minden olyan rendezvényen, amely értékrendünkbe beleillik és tisztességesen fogadnak bennünket (pl. legutóbb Nagybörzsöny). Továbbra is odaállunk minden gárdista bajtársunk mellé, bármelyik megemlékezésen, bármilyen formaruhája, zászlója legyen is, de nem állunk oda egy olyan „egységteremtő” kezdeményezés mellé, amely a meghívással együtt rögtön a becsületünkbe kíván gázolni.

Fentiek miatt a Gárda Szövetség tagszervezetei a Bajtársiasság Napjáról saját szervezésű rendezvény keretében emlékeznek meg. A rendezvény pontos idejéről és helyéről később adunk tájékoztatást.

 

Szebb jövőt!

Gárda Szövetség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr73025052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása