Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

nimmy (törölt) 2013.01.05. 11:54:27

A magyarok előtt is éltek itt emberek (a magyarok csak töredék időt töltöttek itt az emberiség teljes történelmét tekintve).

Másrészt akinek ezt a cikket tulajdonítják, cáfolta, azt is terjesszétek már:
szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2012_11_10_dr-papp-lajos-a-vedooltasokrol

Bejegyzés: Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

nagy.atilla 2011.10.30. 14:32:40

Szia! Lenne egy-két bajom az elemzéseddel:
Kezdetként az omega jel: javíts ki ha tévedek de a görög ábécé első és utolsó betűje a kezdet és a vég és ezáltal Jézus Krisztus jelképe. ("Én vagyok a kezdet és a vég") Szóval Krisztus is szabadkőműves?
2: Torockai Lászlóról nem találtam semmit a wikipédián. De valószínűleg te sem, ezért nincs valódi hivatkozás csak próbálod fedezni magad hogy odaírtad, az éreztetve mintha: mégha lenne is cikk róla az szentírás volna...
3: A háromszög is szabadkőműves ugye? Mint minden más mértani alakzat? Atya-Fiú-Szentlélek(Szentszellem) például nem lehet?
4: Zazrivec - Vona névváltásról maga a megszólított ír a saját életrajzában: "Másik meghatározó családi élményem a hazáért való önfeláldozással kapcsolatos. Mint akkoriban sokaknak, nekünk is volt második világháborús, hősi halottunk. Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni reménytelen harcok során. Édesapámat kétszer látta, mindkétszer csecsemőként. A családi legendárium szerint kedves, szerény és jó ember volt. Fiatalon megözvegyült nagyanyám évekkel később hozzáment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette az édesapámat is, és felnevelte. Így születtem én Zázrivecz Gábor néven. Az érettségi megszerzése után régi vágyamat váltottam valóra, amikor visszavettem a vér szerinti nevemet hősi halott nagyapám emlékére." Forrás: www.vonagabor.hu/vona-g%C3%A1bor-%C3%B6n%C3%A9letrajza
5: Az "o" betű benne ponttal: nem tudom hogy kevered a jobbikhoz, de a kör benne ponttal sokkal előbb volt az atyaisten és a nap jelképe mint esetleges szabadkőműves jelkép. Mert ugye minden mértani alakzat szabadkőműves jelkép?
6:A nemzeti színek mindentlátó szemként értelmezve na ez számomra a csúsztatás magasfoka. Ráadásul kivetted a keresztet! Persze meg ha belerakod az ötágú csillagot akkor meg egyenesen sátánisták! Ez már nevetséges.
7: Ha idézőjel közé teszel valamit akkor csakis pontosan mert az "Idézet".
Különben saját magadat teszed hiteltelenné. Szóval: "Attila Király" népfőiskola - helyett: "Atilla Király Népfőiskola". Te idézőjel közé tettél valamit ami nem úgy van igazából. (A különbség ott van hogy az utóbbi az eredetibb, kiejtés szerinti írásmódja a névnek, az előbbi írás ki sem lehet ejteni. Ez jelképezi a mai gaz világot a régi Igaz-zal szemben)
Összegezve: elég gyengére sikerült a bomlasztó, szalámizó próbálkozásod. Olcsó trükk a Divide et Impera jegyében.
Köszönöm hogy leírhattam.
Nagy Atilla, az egyik Atilla Király Népfőiskolás
ui.: Az iskola jelképét vajon miért nem tetted ide? Mert nem értelmezhető a kis szabadkőműves beskatulyázott világodban?

Bejegyzés: Szimbolika vita a fészbúkon. Szabad kőműves jelképek a Nemzeti Radikális oldalon???

Szűcskoppány 2011.06.19. 19:58:50

Erről van szó Spari! Kaptak egy kellemes prémiumot, és egyből visszaálltak a sorba. Egyszerűen nem tudom megérteni ezeknek a rendőröknek a felfogását civilben otthon például.
De tisztán látszik a provokáló szándék a hatalom részéről. Orbánc valamiért marhára nyeregben érzi magát és vigyorogva mutogatja a középső ujját mindenkinek. Tud valamit ez a tetű.

Bejegyzés: - Petőfi Sándor - FÖLTÁMADOTT A TENGER...

spartáéskus 2011.06.19. 19:53:15

Szevasztok!

Aljas provokáció! Dilemma - magyarul kellemetlen kényszerű helyzet, melyet két egymást kizáró lehetőség közötti választás kényszerűsége okoz...

Mire gondolok? Talán egy példával: ha rosszat tesz a fiam jó rá verek a fenekére, de ugyan akkor olyan rossz megtételekor a szomszéd gyerekét ma nem verhetem fenéken, mert a római jog engem rúg fenéken- ha feljelent a szomszéd gyerek apja...

A RENDŐRSÉG - KINEK A RENDŐRSÉGE? EZ KÜLÖN TÉMA, AMÍG ELVERI ÉS TILTJA SAJÁTJAIT ADDIG A MÁSSÁGOT VÉDI.MIÉRT? HÁT A KENYÉRADÓ GAZDÁJA PARANCSÁÉRT ÉS ÉHBÉRÉRT...

szeretettel: spari...
ui: azért meg kell hagyni, jó végezték a munkájukat nem? A külföldi sajtót olvasd, majd meglátod...és tudod...

Bejegyzés: - Petőfi Sándor - FÖLTÁMADOTT A TENGER...