Néphara(n)g

" Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! " " Akinek hangja van, ordítson! Mire tartogatja? " Várjuk a publikálni vágyó Magyar embereket! - nepharang@mikromail.net -

Utolsó kommentek

Cigány Autonómia?

2011.07.03. 19:40 Szűcskoppány

Ladányi János szociológus-cigánykutató a mai Népszabadságban, a NOL honlapon "elképzelhetőnek tartja" a cigánylakta országrészek autonómiáját. A tragédia mindig így kezdődik. Valaki elképzelhetőnek tart valamit, ez propaganda okokból nyilvánosságot kap, mely felerősíti a folyamatokat, és ezek után csak idő kérdése a tragédia. Trianon is így kezdődött.

Persze mindenki tudja, hogy egy cigány ország önmagában életképtelen, a zsidók is, és az értelmesebb cigányok is. A dolgok hátterében nem is annyira egy cigányország létrehozásának a szándéka áll, hanem a bukó rendszer akarja felperzselni maga mögött a földet, hogy mások – netán az anyanemzet – ne erősödhessenek meg itt, mesterségesen viszályokat és háborúkat gerjesztve. Tulajdonképpen Trianon lényege is a feszültségek állandósítása volt. Minél rosszabb másnak, annál jobb nekik – mint eddig is. Ez a talmudi mentalitás, mert ilyen esetben kevesebb potenciális ellenség marad életerősen, tehát érdekük mindenkit ellenségként kezelni és pusztítani.

A cél a legsötétebb etnikai villongások kirobbantása, szítása, külföldi segítséggel, ha futja erejükből, akkor külföldi katonai beavatkozással is. Ezzel az országból egy lakatlan és kipusztított romhalmaz válna. Attól függetlenül, hogy névleg lenne-e cigány autonómia, amit nyilván változatlanul a magyaroknak kellene még hatalmasabb összegekkel támogatni. Egy ekkora felfordulás viszont senki másnak sem érdeke, csak az cionista hatalmaknak, részben azért is, hogy ködként terelje el róluk a figyelmet.

A tragikomikum az, hogy az úgynevezett nemzeti oldalon is voltak olyanok, akik – miközben a környező népeket szidva trianonoznak – egyenesen külön országot hasítanának hazánk földjéből a cigányoknak.

Kérdés, hogy ezt az ellenpólus hagyja-e? Mert ez, közvetve ha tönkreteszi a magyar és a környező államok gazdaságait, akkor lehúzza ezt a területet, nem is kicsit. Vagyis levágja Európát a keleti gazdasági érdekeltségekről. Minket elpusztítana, de a keleti érdekszférát is jelentősen gyengítené. Továbbá egy ilyen gócpont a világ söpredékének a bázisa lenne. A stabilitás ilyen felborítását nem biztos, hogy mindenki jó szemmel nézné.

Magunk részéről akár meg is engedhetnénk, hogy legalább két évre létrejöjjön ez a cigány-territórium!

Az összes liberális értelmiségit és pereputtyát összegyűjtenénk, és oda száműznénk közéjük. Legalább tízezer férget, mivel ennyi a Demokratikus Charta regisztrált tagsága. Két év alatt a cigányok elvégeznék a feladatot, nekünk semmi mást nem kellene tenni, csak bevonulni, és a maradék cigány populációt besorozni munkaszolgálatra, amit már jövőre előirányoztak Fideszék is. Minden nézőpont kérdése.

Tálas András - Jövőnk.info

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepharang.blog.hu/api/trackback/id/tr283035492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása